zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

Safari lodge tenten

Safari tent lodges op schitterende grote plaatsen van wel 150 m2 !! en met uitzicht op het kasteel. De perfecte combinatie van het comfort van een hotelkamer en het kamperen in de natuur.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Het gevoel dicht bij de natuur te zijn, alleen een tentdoek tussen jouw en de buitenlucht.... Elke keer opnieuw een heerlijke ervaring !

Ruime 6-persoons tenten, zoals in de tijd van Stanley en Livingstone . De tent heeft een buitenmaat van 9x6 m, waarvan een luifel van 2x6m. De binnentent is 7x5m. De nok van de tent is ruim 3m hoog.

Prijzen en online reserveren

De tenten zijn vervaardigd van zeer zwaar katoen en hebben een robuuste maar tevens ook een luxe uitstraling. Het interieur bestaat uit een houten vloer, gepolijst steigerhouten meubels en een verrijdbaar oerdegelijk keukenblok zodat u ook buiten kunt koken.

Foto Camping Auvergne la grange fort

De wanden van de slaapkamers kunnen geheel worden opgerold. Er is vaste verlichting, zowel binnen als buiten.

Genoeg stopkontakten om uw apparatuur aan te kunnen sluiten (max. 7A). Er is ook een kacheltje voor de evt. frisse nachten. De tentwand kan ook opgerold worden, zo creert u een zee van ruimte.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Heerlijke luie stoelen en een robuuste eettafel met regisseursstoelen. Twee gescheiden slaapkamers, elk met een eigen ingang. Eén slaapkamer met een tweepersoons comfortabel bed met klamboe en één slaapkamer met twee grote stapelbedden.

Beide slaapkamers hebben elk hun eigen hang-legkast

Foto Camping Auvergne la grange fort
Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69