zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

U zoekt maximaal vakantiecomfort ?

Dan kan 1 van onze lodges uw keuze zijn. De landelijke materialen van het in- en exterieur ademen een eigen sfeer uit en de 50m2 geven u volop de ruimte voor uw vakantie.

Foto Camping Auvergne la Grange fort - Lodge
Prijzen en online reserveren

De moderne open keuken met eettafel, inclusief magnetron en koelkast en de eigentijdse, gezellige living maken uw vakantie tot een feest.

De prachtige doucheruimte, inclusief 2 wastafels, de ouderslaapkamer en de slaapkamer met 1 stapelbed en een 1-persoonsbed, completeren deze comfortabele lodge.

Foto Camping Auvergne la Grange fort - Lodge
 
Foto Camping Auvergne la Grange fort - Lodge

Zittend op uw overdekt terras, met comfortabel meubilair, voelt u zich als een koning(in) in de Auvergne. Geschikt voor 5 personen.

Foto Camping Auvergne la Grange fort - Lodge

Hierboven treft u een indeling aan van onze standaard lodges.

Informatie over onze gehandicapte lodge

Informatie over onze standaard lodges
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69