zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

Wijn proeven

In het hoog seizoen organiseren wij een aantal keren een wijn proef avond. Een lokale wijnboer komt zelf zijn wijnen presenteren.

De avonden worden georganiseerd in onze wijnkelder van het kasteel of in de openlucht op de binnenplaats van het kasteel.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Om te beoordelen welke soorten er zijn en waar u voorkeur naar uitgaat, laten we u bij deze proeverij zoveel mogelijk verschillende type wijnen proeven. Er worden verschillende soorten wijnen geproefd. Van bubbels naar witte (droog en zoet) en dan via rood eindigen bij een mooie dessertwijn.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Kennismaken met wijn

U proeft een aantal rode en een aantal witte wijnen. Er wordt naast de te proeven wijnen aandacht besteed aan de techniek van het proeven. Wij hopen u daarnaast wat meer bagage te geven voor de momenten dat u voor het wijnrek in een winkel staat of de wijnkaart in handen krijgt in een restaurant.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69