zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

Rondleiding kasteel

Elke Woensdag en Zondag ochtend wordt er om 10 uur tegen een geringe betaling een rondleiding georganiseerd door een groot gedeelte van het kasteel. De rondleiding duurt een goed uur.

Foto Camping Auvergne la grange fort

De geschiedenis van het kasteel en de omgeving wordt uitgelegd. We bezoeken de kapel, hallen, muziekzaal, eetzaal en toren.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Foto Camping Auvergne la grange fort

Vanaf de toren is er een geweldig uitzicht en vanaf hier wordt er ook toeristische informatie over de regio gegeven. U krijgt extra ideen toegereikt over het ontdekken van de streek.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Na de rondleiding bent u helemaal op de hoogte van de geschiedenis en de omgeving. Nadien wordt er in het kasteel of op de binnenplaats met de groep gezellig een kopje koffie met gebak genuttigd. (uiteraard vrijblijvend)

Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69