zaterdag, 15 december 2018
A+ R A-

Kanoen op de Allier

Foto Camping Auvergne la grange fort

Voor jong en oud een heerlijk avontuur en tevens een zeer ontspannende bezigheid. De rivier de Allier ontdekken vanaf het water is een werkelijke verrassing. De stilte, maar vooral het feit dat u niet in een "file" vaart, zoals op de rivier de Ardeche, is zeer aangenaam.

Rustig peddelend langs steile rotswanden, kiezelstranden en ruines van middeleeuwse kastelen geven vanaf de rivier een wel heel andere kijk op het landschap.

Menig kanovaarder heeft hier de ijsvogel laag over de rivier zien scheren en de forellen onder de boot zien doorschieten. Met recht wordt de Allier in Frankrijk de koningin van de rivieren genoemd!

Inbegrepen :

- Kano 2 volwassenen en één kind tot 12 jaar

- Één ton (voor uw spulletjes)

- Uiteraard 2 peddels • Zwemvesten

- Vervoer minibus stroomopwaarts (ongeveer 18 km)

Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69